Zen bašta 2 - minijaturne Zen bašte u Vašem enterijeru

 Minijaturne Zen bašte - priroda u malom u Vašem prostoru

Minijaturna Zen bašta za enterijer
Uređujete prostor u kojem živite ili radite i uočili ste da nedostaje nešto što bi pored ukrašavanja donelo i svežinu prirode. Šta bi to moglo biti? U prodaji to niste mogli videti. Dakle, treba nešto osmisliti. 
Minijaturne Zen bašte su veoma interesantan ukras prostora koji svojim elementima može zaista biti priroda u malom u Vašem ambijentu.
Naša minijaturna Zen bašta koju smo izradili i prokazali je podna varijanta, mada se može postaviti i na nekom višem postolju. Ploča koja nosi baštu izrađena je od granitne ploče uokvirene gredicama od kvarcnog kamena. Zen bašta u centralnom delu ima malu fontanu od keramičkih posuda, ukrašenu rečnim i vulkanskim kamenom. Žubor vode je diskretan i prilagođen ambijentu prostora srednje veličine do 50 m2.
Ispred fontane nalazi se mala saksija sa prirodnom sukulentnom biljkom čuvarkućom koja se jednostavno održava sa vrlo malo vode. Sa druge strane je impozantan vulkanski kamen koji na sebi nosi prirodnu mahovinu koju je potrebno periodično orošavati vodom.
Cela površina Zen bašte je prekrivena prirodnim rečnim oblutkom. Naglašavamo prirodnim jer danas u prodaji postoji i kamen oblutak koji se izrađuje mašinski i lošijeg je kvaliteta od rečnog opranog koji mi koristimo. 
Karatkteristika Zen bašti je da njen sadržaj možete menjati i prilagođavati mnogo puta po Vašoj želji i različitim elementima. Takva mogućnost predstavlja zaista pravo zadovoljstvo za vlasnika ovakvog prirodnog ukrasa.
Održavanje Zen bašte je jednostavno i povodom toga neće Vam biti nikakva posebna pomoć od nas, osim saveta, i mi smo uvek na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

Ukoliko želite izradu Zen bašte javite nam se, priremite fotografije prostora gde bi se bašta postavila i mi ćemo za vas izraditi idejno rešenje. Ukoliko već imate ideju koji bi sastavni elementi Zen bašte bili ugrađeni to će nam pomoći da do idejnog rešenja brže dođemo.
Rok izrade Zen bašte zavisi od kompleksnosti cele kompozicije i može biti od 10 do 20 dana.
Zen baštu izrađenu i sa svim elementima mi dovozimo na Vašu adresu, postavljamo je na pripremljeno mesto i pustamo u rad.
Na raspolaganju smo za sva Vaša eventualna pitanja u vezi izrade Zen bašte. 





Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta