Moderne fontane od granita i mermera - umetnost koja traje

 Granit i mermer - ambijentalne i moderne fontane

Izrada fontane od granita i mermera ima svoje faze i veoma je bitno ispoštovati ih da bi kao rezultat imali fontanu kakvu ste želeli da imate.
Odabir modela fontane prati i izbor određene vrste i dizajna granita i mermera. Sve mora biti u skladu sa prostorom u kojem se fontana izgrađuje i postavlja za rad.
Razlikujemo dve vrste fontana koje mi izrađujemo. Modele koji se delom izrađuju kod Vas, sa bezenom - nadzemnim i ispod nivoa zemlje; modeli fontana koje se kod vas postavljaju na već pripremljen teren - ravnu površinu. Fontane mogu imati instalaciju za dovod i odvod vode i ne moraju, u zavisnosti od tehničkog rešenja izrade. 
Mi učestvujemo zajedno sa Vama u odabiru fontane, materijala za izradu i nakon toga izrađujemo idejno rešenje koje eventualno usklađujemo sa Vama.
Krajnji cilj je da Vaše dvorište ili poslovni prostor budu oplemenjeni unikatnom fontanom pored koje će svi uživati, u njenom izgledu i žuboru vode.

Jedan od modela koji smo izradili je granitna fontana Hvar. U osnovi je trougao i čine je tri granitna rezbarena stuba različite visine. Žubor vode je harmoničan i pun. Rok izrade ovakvog modela fontane je 25 dana. 


Očekujemo Vaše javljanje da zajedno pristupimo osmišljavanju još jednog unikatnog modela fontane. Možete kao ideju odabrati i neki od već izrađenih fontana koje se nalaze širom regiona, od Skoplja do Ljubljane. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta