Jedna fontana za stan, terasu ili dvorište - bez velikih građevinskih radova


Leto je u punom naletu, radovi u dvorištu su odmakli i već uživamo u rezultatima našeg rada. Možda najkomleksniji ukras dvorišta je fontana iz više razloga.
U praksi susrećemo primere da se na ugradnju fontane nije planiralo i naknadna ugradnja može predstavljati problem zbog građevinskih radova koji mogu narušiti izgled već uređenog dvorišta.
Mi imamo rešenje i za takve situacije. Projektovali smo fontane kod kojih je ugradnja krajnje jednostavna, bez velikih građevinskih radova i gde ugradnja traje do 60 minuta.
Za Vas smo izradili kratko uputstvo koje sadrži detalje kako pripremiti teren za ugradnju fontane. Neophodno je pripremiti ravnu površinu kako je prikazano na fotografiji od armiranog betona i naponski kabal za napajanje pumpe fontane električnom energijom. 

Postolje od betona za fontanu
Kabal koji ste položili u zemlju dolazi sa zadnje strane fontane. Na fontani se nalazi priključna naponska kutija u koju se povezuju pumpa i eventualno LED osvetljenje fontane. 
Ukoliko se fontana postavlja za rad na terasi kuće ili nekoj već popločanoj površini tada nije potrebno postavljati posebno podnožje izuzev ako to zahteva samo uređenje prostora.

Fontane koje preporučujemo za Vaše dvorište su univerzalni modeli koji se mogu postaviti da rade i u Vašem enterijeru kada dođu hladniji dani. Fontana se jednostavno odspoji od naponskog kabla i prenese u unutrašnjost kuće.
Jednostavnost održavanja i servisiranja odlikuje naše modele fontana u što su se uverili narućioci širom zemlje i regiona. 

U toku je i promotivna prodaja fontana za dvorište dok traju zalihe i možemo Vam preporučiti  nekoliko unikatnih modela. Mislimo da je najjednostavnije to prikazati linkovima sa našeg Youtube kanala.








Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta