Fontana - voda koja znači život

Fontana - voda koja znači život

Funkcionalnost fontane - ukrasa vašeg prostora

Sedite u vašoj kancelariji za računarom kao ja sada dok ovo pišem, očekujete mail od šefa ili nekog drugog kome se svakako žuri da dobije odgovor od vas. Mobilni telefon zvoni, javljate se... vanredni sastanak u 15 časova a vaše radno vreme je do 16!
Niste ni doručkovali, kifla i jogurt koju ste kupili su u fioci vašeg stola - zaboravljeni! Nekoliko puta se završili u korpi za smeće zaboravljeni od prethodnih dana.


Fontana Sonata

Ovo vam je poznato?

U najvećem broju slučajeva ovo je svakodnevnica svih nas. Šta možemo da uradimo da za početak nešto pokrenemo sa mrtve tačke. Potrebno je da se samo podsetimo šta bi nam to prijalo u tim trenucima kada stres počne da radi svoje, da srce ubrzano kuca i pritisak raste.
Mnogima od nas bi prijala jedna šetnja prirodom, pored biljaka u zelenilu i šta bi dali za vodu i njen žubor!

Fontana Vezuv


Šta je rešenje?

Da li ste razmišljali da u vaš prostor unesete fontanu? Ne postoji jednostavnije rešenje kako unaprediti stambeni i radni prostor od postavljanja jedne odabrane fontane prikladne vašem prostoru. Zvuk vode će uticati na smanjenje vašeg stresa. Vlaženje i jonizacija vazduha će vaš prostor učiniti daleko kvalitetnijim. Na našem sajtu www.fontana.in.rs u našem katalogu možete videti veliki broj unikatnih fontana izrađenih od prirodnih materijala. Posebno obratite pažnju na modele fontana
koje se nalaze u promotivnoj prodaji. Dostava ovih fontana je u roku od 24 sata na vašu lokaciju.

Kako odabrati fontanu za vaš prostor?

Neka vaš izbor bude fontana koja je izrađena od prirodnih materijala. Na vama je odaberete između fontana od kamena, keramike, biljaka ili plastike. Fontana koja je vaš izbor mora biti jednostavna za održavanje i servisiranje (zamena pumpe i led osvetljenja).
Razmislite kakav vam žubor vode treba u vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Na kraju jedna veoma bitna osobina fontana je da li u toku rada prskaju vodu po podu ili nameštaju. Nemojte uništiti pod ili nameštaj kupovinom fontane koja ima nemiran tok vode.
I pored svega ovoga moja je preporuka da se javite autoru fontana Zlatku Jorgiću gde ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja kod izbora fontane.

Fontana Mona


Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta