Fontana za hotelsku sobu

Fontana za hotelsku sobu

Krajem prošle godine usledio je jedan telefonski poziviz jednog hotela sa Zlatibora sa pitanjima koja se tiču sobnih fontana adekvatnih hotelskoj sobi.
U mojoj radionici je izrađeno stotinak malih fontana koje mogu imati i ovu namenu, ali je trebalo definisati nejbitnije karakteristike fontane koja bi mogla savršeno da funkcioniše u sobi hotela.
Imati u svakoj hotelskoj sobi fontanu je moguće, ali često i nepotrebno. Rešenje je imati nekoliko sobnih fontana koje su takvog oblika i težine da ih osoblje hotela može bez ikakvih problema mnogo puta seliti iz sobe u sobu.


Fontana koja bi ne samo krasila sobu hotela već imala i ulogu da dodatno vlaži i jonizuje vazduh trebala bi da ima vrlo blag žubor vode, više šum i skoro nečujan. Uticaj na smanjenje stresa je upravo najveći u zatvorenom prostoru kada su ovakve fontane u pitanju.


Fontana Ares


Fontana Ares je model fontane koji se može postaviti u apartmanu koji je veće površine od hotelske sobe i ovaj model fontane spada u statične zbog svoje ukupne težine od 50 kg. Fontana Ares je izrađena od ploča belog mermera i posude od kvarcnog kamena.


Fontana Sirakuza je model sobne fontane koja semože lako premestati iz sobe u sobu, po potrebi i zahtevu gosta. Fontana je izrađena od keramičke posude, ploče od kvarcnog kamena i bakarne cevi. Fontana Sirakuza je teška 5 kg i veoma je jednostavna za održavanje.
Fontanu krasi vodena biljka, Vi možete odabrati da bude prirodna, u tom slučaju mesto postavljanja fontane treba biti na osvetljenom mestu, ili vernu imitaciju biljke od veštačkih materijala (kao na fotografiji).



Na sajtu radionice Bistrice o fontanama nalazi se jedinstven katalog u kojem možete prepoznati fontane za Vaše hotelske sobe. Fontane se izrađuju ručno i zbog toga uvek možemo izraditi modele u veličinama koje Vama odgovaraju. Kada su u pitaju narudžbine koje podrazumevaju naručivanje i kupovinu više modela cena se formira na drugačiji, povoljniji način za Vas.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta