Samostalna izrada sobne stone feng shui fontane

Poštovani ljubitelji prirode i fontana,


od početka rada na izradi fontana bilo je uvek pitanja kako izraditi svoju fontanu? Kreativni i vredni ljudi postoje i takvima vredi pomoći savetima, znanje vredi samo ako ga nudimo i dajemo drugima, zar ne?

Autor fontana iz radionice Bistrica Zlatko Jorgić je napisao uputstvo koje Vam svakako na početku može pomoći da započnete izradu svoje fontane. Pokazalo se vremenom da i to uputstvo nije dovoljno jer se pojavio problem u odabiru materijala. Tržište je preplavljeno različitim posudama od grnčarije (keramike) i skoro da ne postoji proizvod koji ne upija vodu što kod izrada fontane za stambeni prostor predstavlja ključni problem.
Posle Vaših pitanja i  zahteva i da Vama bude olakšana izrada fontane formirali smo novu ponudu iz naše radionice, a to su kompleti za izradu fontane. Komplet čini velika posuda (rezervoar za vodu), manja posuda (po Vašem izboru) iz koje izvire voda, pumpa za fontanu sa crevom i po Vašoj želji ukrasno kamenje ukoliko ga Vi nemate. Komplet birate sami i isti dostavljamo kurirskom službom na Vašu adresu zajedno sa uputstvom za izradu. Naravno, Vi se uvek možete javiti autoru fontana Zlatku Jorgiću za bilo koji savet na temu izrade fontane na mail office@fontana.in.rs ili na telefon 065 5496388.
Radionica za izradu fontana Bistrica





Ukoliko Vam je potreba ideja za izradu vaše prve fontane predlažemo da pogledate naš jedinstven katalog fontana izrađenih u radionici Bistrica.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta