Najnovije feng shui sobne fontane iz radionice Bistrica

Poštovani,
sobne stone feng shui fontane za stambeni ili poslovni prostor su od početka bile nama veoma bitne jer je najviše zainteresovanih ljubitelja prirode i fontana bilo upravo za ovaj oblik fontana.
U radionici za izradu fontana Bistrica izrađuju se stone feng shui fontane u različitim oblicima i veličinama. Postoje pravila u izradi koja su jedinstvena za sve naše sobne fontane i najvažnije je da nijedna fontana ne sme kapi vode da izbacuje nekontrolisano u prostor gde je postavljena.
Ova karakteristika kod izrade fontane za enterijer je ključna jer mnogi kupci zaborave na ovu osobinu i kada uključe fontanu koja treba da radi na radnom stolu pored bitnih papira mogu da se neprijatno iznenade kada ugledaju baru vode.
Naše unutrašnje fontane su izrađene od najkvalitetnije grnčarije i posuda koje nimalo ne upijaju vodu i kod kojih ne dolazi do površinske kondezacije i pojave šalitre.
Ovog puta predstavljamo nekoliko video zapisa stonih sobnih feng shui fontana koje predstavljaju savršen spoj prirodnih elemenata i mi ih svakako preporučujemo da budu Vaš izbor.









Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta