Feng Shui i fontane - višestruku značaj skulpture koja krasi prostor


Kada danas poročitate nešto na temu Feng Shui verovatno je još uvek za mnoge od nas još jedno pomodarstvo koje postaje deo našeg života.
Da li je to baš tako?

Feng Shui je drevno učenje koje nas uči harmoniji života i kako da oko nas stvorimo harmoniju koja će nam unaprediti svaki trenutak u vremenu i prostoru. Upravo sam i ja napisao jednu definiciju za Feng Shui tako da shvatate i sami da se tu radi o osluškivanju prirode oko nas i poštovanju svih prirodnih pravila i zakona - ništa više!

Neizostavni Feng Shui element je voda.
Skulpturne unikatne fontane izrađene u umetničkoj radionici Bistricasvojom formom su klasične feng shui fontane. Fontane se projektuju i izrađuju u odnosu na prostor u kojem se postavljaju tako da ispunjavaju sve kriterijume, od estetike do funkcija po učenju feng shui.
Ukoliko je fontana za vaše dvorište izrađena po svim pravilima koja se trebaju ispoštovati utisak svih koji borave u tom prostoru biće višestruko pozitivan. Bitna je njena lepota i sklad, žubor vode treba da bude usklađen sa prostorom gde se fontana nalazi i koliko je udaljena od prostora gde ljudi borave, površina vode je veoma bitna zbog uticaja na prostor Vašeg dvorišta.
Na kraju, ne zaboravimo da je fontana samo deo Vašeg prostora koji pre svega treba biti uređen i čist da bi ova skulptura došla do punog izražaja. Od Vas se očekuje da u Vašem prostoru pokažete punu Vašu kreativnost i volju za radom jer samo u tom slučaju ćete biti zadovoljni i izgledom Vaše nove fontane.






Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta