Feng Shui fontana - ukras poslovnog prostora

Poštovani,


Fontana Mamarama
postoje mesta gde se spajaju umetnost, priroda i čovek sa njima - takvo mesto je "Mamarama" - cvetna radionica iz Kragujevca https://sr-rs.facebook.com/pages/Mamarama-cvetna-radionica/450097101720113 .
Izradio sam do sada puno fontana za različite prostore ali za mene je bio pravi izazov izraditi fontanu za prostor u kojem boravi pravi virtouz u radu sa cvećem, vlasnica Marija Vasić Mijatović.
Naravno, model koji smo počeli da osmišljavamo pripada feng shui fontanama i bilo je potrebno ispuniti nekoliko bitnih zahteva za izradu ove fontane koja je dobila radni naziv Mamarama po cvetnoj radionici u kojoj će se nalaziti. Posuda fontane na sebi treba imati tri mesta (udubljenja) gde bi se posadile sukulentne biljke. Telo fontane niz koji se sliva voda bio je pravi izazov. Voda izvire na vrhu iz najmanjeg kamena i sliva se do posude preko osam okruglih crnih kamenih ploča. Potrebna su bila podešavanja visine i jačine toka vode da ne bi došlo do njenog prskanja sa strane što je uslov svih uslova za sve sobne stone fontane. Žubor vode koji smo dobili je diskretan i ne ometa razgovor sa gostima koji posećuju ovo prelepo mesto. Ovaj model fontane je poseban i po tome što je površina po kojoj se voda sliva velika tako da pored vlaženja vazduha imamo i efekat jonizacije.


Aranžmani cvetnog studija Mamarama iz Kragujevca


Svaki moj rad kao što je bio i ovaj meni daje potpuno nove ideje u izradi novih modela fontana - tako će biti i ovog puta. Već su počeli da se izrađuju nacrti fontana koje će na sebi imati mesta gde će biti ugrađeno cveće, rezano i zasađeno. U mom radu je sinergija odavno zastupljena, veoma mi je bitno da se u jednom delu spajaju umetnost i priroda kao što je slučaj sa cvetnim studijom "Mamarama".


Kao i uvek preporučujem Vam da posetite moju internet prezentaciju www.fontana.in.rs gde možete videti potpuno nove modele stonih sobnih fontana u promotivnoj prodaji sa njižim cenama i u posebno atraktivnoj internet prodavnici fontana, jedinoj i jedinstvenoj kod nas i u regionu. Sve fontane isporučujemo u roku od 24 sata uz besplatnu dostavu!


Veliki pozdrav od autora fontana Zlatka Jorgića.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta