Feng Shui model fontane - bitan element Vašeg enterijera

 Sve o feng shui fontanama (1 deo)


Feng Shui model fontane za Vaš stambeni ili poslovni prostor je nešto što upotpunjuje Vaš enterijer i ujedno ima punu funkcionalnost kada je u pitanju uticaj na životnu i radnu sredinu.

Uloga feng shui fontane u Vašem prostoru

Feng shui fontana pomaže pre svega da se energija u Vašem prostoru balansira u svim svojim elementima i služi da poveća Vašu ličnu snagu da lakše prebrodite svakodnevnicu koja može biti neprijatna i stresna.

Oblici feng shui fontana su različiti. Mogu biti stone fontane - minijature, fontane koje imaju postolje i većeg su formata, to mogu biti zidne fontane i stojeće skulpture najvećeg formata. 
Od materijala koji se koristi za izradu fontana najzastupljeniji su kamen i keramika, izuzimam ovde uvozne fontane izrađene od plastike sumnjivog porekla iz jedne daleke zemlje.
Posebno naglašavam kvalitet i lepotu ručno izrađenih feng shui fontana jer su tada apsolutni unikati i imaju posebnu umetničku vrednost ako se izrađuju po savetu konsultanta za feng shui .
Feng shui fontanu možete postaviti u bilo kojoj prostoriji u kojoj boravite. Postoje različita mišljenja da li se fontana može postaviti i u spavaćoj sobi. Dilemu otklonite Vi sami! Ako Vam prija tihi žubor vode dok odmarate i brzo zaspite onda je fontani kod Vas mesto i u spavaćoj sobi.
Kod izbora feng shui fontane za enterijer posebno obratite pažnju na količinu vode koja ima dodir sa vazduhom jer je to od ključne važnosti, što više to bolje. Žubor vode ne sme biti preglasan, a nekada skoro i nečujan - bitno je da voda kruži. Pumpa koja se nalazi u fontani mora biti kvalitetna, to znači obavezno nečujna i da bude u funkciji najmanje dve godine koliki je uobičajen garantni rok. Na mojoj internet prezentaciji o fontanama mogu se naći tekstovi o vlaženju i jonizaciji vazduha, kao i uticaju fontane na smanjenje stresa kod čoveka. Toplo preporučujem da ove tekstove svakako pročitate. i ovde na blogu napišete svoje komentare i iskustva.
Dovođenjem prirode u Vaš prostor postavljanjem male fontane na adekvatno mesto Vi u Vaš život unosite harmoniju koja je veoma potrebna za Vaše funkcionisanje.

U mojoj internet prodavnici možete videti i odabrati najnovije modele feng shui fontana i njihova isporuka na Vašu adresu je u roku od 24 sata! I još nešto. Ukoliko fontanu naručujete kao poklon dragoj osobi, rođaku ili poslovnom partneru pakovanje može biti adekvatno primaocu, u kartonskoj kutiji sa dodatnim motivima ili drvenoj kutiji sa natpisom urađenim laserom.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta