Jedna fontana za dvorište, sobu ili terasu



Fontana Kastel

U mojoj umetničkoj radionici izrađeni su novi modeli fontana koji rešavaju Vaše dileme oko izbora fontana za Vaš prostor.
Izradili smo prve fontane koje Vi sami, bez ičije pomoći, možete po potrebi premestati iz dvorišta u zatvoreni prostor!

Fontana Kastel i fontana Pola svojom ukupnom konstrukcijom predstavljaju idealno rešenje za vaš prostor - u jednoj skulpturnoj fontani imate rešenje za Vaše dvorište kada su dani topli, od proleća do kraja jeseni; a kada zahladi  i kada češće provodimo sate u zatvorenom prostoru fontanu možete uneti u sobu, na terasu ili kancelariju.

Bitno je naglasiti da ovakve konstrukcije fontana ispunjavaju sve uslove za prostor u kojem se nalaze. Za zatvoreni prostor, stambeni ili poslovni, značajno je da voda u svom toku ne prska sa strane oko fontane. Tok vode iako je jak on je smiren zahvaljujući položaju keramičkih posuda.






Fontane Kastel i Pola mogu se naručiti i kupiti tako što posetite našu online prodavnicu, adresa je http://www.fontana.in.rs/online-prodavnica/ . Pored naše ponude u ovoj virtuelnoj prodavnici možete uvek pogledati i naš katalog koji je retkost na prostorima regiona, ali i šire koji je prepun različitih unikatnih modela fontana koje su izrađene od prirodnih materijala. Odaberite fontanu za Vaše dvorište, stambeni ili poslovni prostor i ona će vrlo brzo bito kod Vas.
Uvek nam se možete javiti na telefon autora Zlatka Jorgića (065 549 6388) ili na e-mail adresu office@fontana.in.rs sa bilo kojim pitanjem ili predlogom u vei izrade fontana.
 

Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta