Šta nedostaje vašoj hotelskoj sobi?



Vaš hotel je postao omiljeno mesto za boravak i odmor gostiju, onih koji se ponovo vraćaju i onih koji dolaze prvi put. Želite da vaši gosti u vašem hotelu imaju apsolutno sve što im treba za prijatne trenutke koji se pamte.
Gosti vašeg hotela su raznoliki, to su poslovni ljudi koji su pod stalnim stresom i koji apartman ili sobu hotela koriste i za rad, bračni parovi kojima su potrebi zajednički trenuci da sa malo odvoje od svakodnevnice, naravno tu su i gosti koji bi da se sakriju od očiju javnosti - i svi su oni dobrodošli i dragi gosti vašeg hotela. Uložili ste mnogo znanja savetnika za enterijer i finansijskih sredstava da sobe hotela budu savršen kutak - ali u njima nešto najčešće nedostaje. Nešto malo što će učiniti zaista puno za vaše korisnike usluga. Mala sobna stona fontana je često nedostaje vašim sobama i objasniću zašto.


Sobna stona feng shui fontana 
Vratiću se na vaše goste kojima je boravak u vašem hotelu deo antistres terapije. Ovi gosti će boraviti u vašem hotelu i nastaviti da rade. Od vas će tražiti da im obezbedite pristup internetu da bi nastavili da rade na svom lap top računaru, poslovi ne mogu da čekaju iako su navodno došli da se odmore i opuste u prijatnom ambijenta vašeg hotela. Kada je već tako na vama je velika obaveza da uradite nešto što će ih naterati da malo predahnu. Unesite svakako malu sobnu stonu fontanu u sobu i verujte, desiće se čudo. Lagani žubor vode sa fontane će na vašeg gosta delovati umirujuće, nateraće ga da zadrema i na kraju čvrsto zaspi. Dremež pored fontane i njenog žubora vode je siguran znak da je vaš organizam pod intezivnim i konstantnim stresom.
Sobna fontana pored toga što utiče na smanjenje stresa prirodni je jonizator vazduha o čemu ću uskoro da pišem opširnije u drugom postu. Na mojoj internet prezentaciji postoji stranica koja ukratko govori o ovoj temi http://www.fontana.in.rs/pocetna/jonizacija-vazduha/ . Takođe za sredinu u kojoj boravimo bitna je i vlažnost vazduha što opet može obezbediti mala fontana u vašoj hotelskoj sobi, o ovoj temi možete pročitati na stranici http://www.fontana.in.rs/pocetna/vlazenje-vazduha/.

Šta je zaključak ovog posta? Sa vrlo skromnom investicijom, uz naš savet možete odabrati savršen prirodni ukras za vašu sobu, na veliko zadovoljstvo vaših gostiju koji će imati višestruko korisno dejstvo, pre svega na zdravlje i njihovo raspoloženje.


Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta