Fontana za poslovni prostor - gomila kamenja lepljena radioaktivnim betonom ili unikatna umetnička skulptura?


Fontana Kongo - feng shui model
 Velika je dilema uvek pred vama kada hoćete da u vaš poslovni prostor unesete deo prirode i odlučite se za fontanu. Da li će to biti etno fontana ili feng shui oblik je izbor po vašem afinitetu ali nekoliko bitnih stvari morate znati.
Pored izbora autora fontane morate postaviti i pitanje od čega će ta fontana biti izrađena? Da li će ta fontana ličiti na mnoge druge gde je najčešće betonom zalepljena gomila kamenja sa nekoliko bokala i kineskom plastikom koja bi trebala da liči na biljku? Ili će fontana biti upravo kineska kancerogena plastika na koju ni muve ne žele da slete?

Nemojte žuriti sa izborom fontane. Pre svega predlažemo konsultante za enterijer i eventualno feng shui, sa njima ćete doći do osnovne zamisli i ideje o vašoj fontani. Insistirajte da vaša fontana postane prepoznatljiva u vašem prostoru, da bude apsolutni unikat, i podvlačimo. da bude izrađena od isklučivo ekoloških materijala. Nije korektno da skulpturu koja predstavlja prirodu u malom čine elementi koji su izrađeni od lepkova sumnjivog porekla, nečistog kamena izvađenog iz zagađenih reka i kineskih plastičnih kancerogenih "biljaka".
Na mojim internet prezentacijama www.fontana.in.rs i www.dvorista.rs možete videti mnogo modela fontana koje su izrađene upravo od probranog materijala, dekorativnog kamena iz potoka koji u svom slivu nemaju ni jedno naseljeno mesto, kvarcnog kamena, građevinskog lepka sa sertifikatom da je sastavljen od ekološko ispravnih komponenti, keramike izrađene ručno i ispečene u starim pećima, prirodnih odabranih biljaka koje mogu opstati u prostoru gde će fontana biti smeštena. To je put da vaša fontana bude skulptura po kojoj će se vaš prostor pamtiti, a korisnici vaših usluga, gosti i prijatelji sa zadovoljstvom sećati i ponovo se vraćati. Od autora fontane tražite da i vi aktivno učestvujete u kreiranju idejnog rešenja jer to će biti vaša fontana, budite uporni i dosledni u zahtevima da vaša fontana bude zaista unikatno umetničko delo.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta