Fontane za poslovni prostor

Danas poslovni prostor nije samo mesto gde ćete vršti davanje svoje usluge vašim klijentima, već je to prostor u kojem će se oni lepo osećati i ponovo vraćati ako se radi o restoranu ili hotelu, prijatan ambijent je veoma bitan za svevrste poslovnog prostora.
Fontana Amazon na fotografiji nalazi se u školi nemačkog jezika http://www.gutentag.rs/ u Novom Sadu i predstavlja pravo osveženje za zaposlene u njoj i polaznike ove eminentne škole. Fontana je postavljena u holu škole i svojim tihim žuborom ne ometa nastavu koja se održava u učionicama.
U našoj umetničkoj radionici za izradu skulpturnih fontana izrađujemo fontane svih formata, od velikih skulptura do malih - minijatura za vaš kancelarijski sto ili vaše apartmane i sobe hotela.
Sve naše fontane podeljene su u tri osnovne grupe: feng shui, etno i "priroda u malom" i sve su izrađene od isključivo prirodnih materijala.

Naše skulpturne fontane svoje mesto su našle u:
  • hotelima,
  • restoranima,
  • zdravstvenim ustanovama,
  • apotekama,
  • javnim preduzećima,
  • igraonicama,
  • vrtićima, školskim i predškolskim ustanovama,
  • kancelarijama, i mnogim drugim poslovnim prostorima gde vi poželite.        Na našoj internet prezentaciji nalazi se stranica http://www.fontana.in.rs/fontane-za-poslovni-prostor/ 
    na kojoj možete pročitati sve o ovoj vrsti fontana, videti fotografije i filmove o njima. Danas je tržište svih vrsta usluga veliki ring gde svako traži svoje mesto i želi da pobedi u trci sa profitom, i u moru jednakih i sličnih firmi vi morate učiniti uvek nešto "više" u odnosu na svoju konkurenciju. Ukoliko imate privatnu zdravstvenu ustanovu vašim će pacijentima svakako biti prijatnije dok čekaju na pregled uz diskretan žubor vode sa vaše fontane, ili kada mala fontana krasi prostor vašeg hotelskog apartmana gde je vašem gostu potreban mir uz efekte jonizacije i vlaženja vazduha koje fontana pruža. Izradu fontane za vaš poslovni prostor prati angažovanje naših savetnika za enterijer, eksterijer i feng shui (po potrebi) o našem trošku.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta