Unikatne Feng Shui skulpturne fontane

Dvorišna feng shui fontana Loara
Nedavno je u našoj umetničkoj radionici izrađena nova dvorišna feng shui fontana, model Loara. Fontana je izrađena od prirodnog kamena i ručno izrađene keramike. Visina fontane je 77cm, dimenzije osnove su 51x51cm. Pumpa u fontani je podešavajuća tako da se protok vode može podešavati po želji. Na fontani postoji prostor oko velike posud u kojem se može zasaditi cveće što fontani daje poseban izgled. Na našim internet stranicama http://www.fontana.in.rs i http://www.dvorista.rs možete videti sve o našim fontanama, fotografije, filmove i još mnogo toga vezano za prirodu.
Pored već izrađenih modela fontana mi izrađujemo i potpuno nove modele po vašoj ideji i želji. Na model nove fontane utiče izled prostora gde će se fontana nalaziti, vaši afiniteti i po vašoj želji konsultacije sa savetnikom za feng shui. Izrada novog modela fontane zavisi od njene složenosti i traje od 7 do 20 dana. Fontanu možete preuzeti kod nas il je mi po vašem zahtevu dopremamo na vašu lokaciju.
Ovaj post je početak našeg rada u ovom obliku i od vas očekujemo komentare, pitanja, predloge... Ako se jednog dana odlučite da i sami izradite vašu fontanu javite se i mi ćemo vam našim savetima pomoći u tome.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta