Fontana Lagos - skulptura sa cvećem

Nove ideje za izradu fontana realizuju se iz dana u dan, tako je i nastala najnovija skulpturna fontana - Lagos, koja je rezultat početka saradnje ateljea za izradu fontana "Bistrica" i cvetnog studija "Mamarama" iz Kragujevca.
Ideja je bila da se izradi model fontane koja će na sebi imati mesto koje će nositi rezano cveće različitog oblika i boje, da na sebi ima mesto gde će biti zasađene biljke i za tako nešto najpogodnije su sukulente (čuvarkuća).
Voda izvire na vrhu fontane i sliva se stepenasto do velike posude koja je osvetljena led osvetljenjem. Žubor vode je diskretan i na čoveka koji boravi u prostoriji gde se fontana nalazi deluje umirujuće.
Konstrukcija fontane je takva da se ona može postaviti u zatvorenom prostoru ali i dvorištu. Njena težina od 30 kg dozvoljavava da bude mobilna. Fontana je visoka 70 cm i dimenzije osnove su 50x50 cm.

Na našoj internet prezentaciji www.fontana.in.rs nalazi se najnoviji katalog fontana kao i cenovnik sa više od osamdeset modela fontana što ga čini zaista jedinstvenim!
Kao i uvek možete naručiti fontane koje su već izrađene i njihova isporuka je u roku od 24 sata ili u terminu koji Vama odgovara. Sobne fontane možemo poslati kurirskom službom i plaćanje je pouzećem. Velike fontane za dvorište dovozim ja na Vašu lokaciju gde je ugrađujem i pustam u rad.

Fotografije fontana koje se nalaze u promotivnoj prodaji - bunar i Afrodita:





Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta