Ambijentalne fontane za stambeni i poslovni prostor - žubor vode umiruje ili nadražuje Vaša čula?

Ambijent u kojem stanujete i radite uredili ste sami ili uz stručnu pomoć dizajnera. Planirali ste ili niste ukras koji svojim funkcijama u prostoru zauzima posebno mesto i zahteva pažnju u izboru?
Da - to je fontana. 
Ukras koji je mnogo više od toga sa svojim elementima. Pored oblika fontane svakako obratite pažnju na jačinu žubora vode što se pokazalo kao veoma bitna karakteristika svake fontane. Jačina žubora vode je direktno vezana za veličinu prostora gde se ona nalazi, za količinu nameštaja u prostoru koji apsorbuje zvuk i na kraju, da li je prostorija u kojoj se fontana nalazi za rad ili odmor.
Veliki izbor fontana koje su izrađene u ateljeu Bistrica nude Vam mogućnost da prepoznate adekvatan model za vaš prostor. 
Fontana Rio Grande je poslednji model koji je izrađen u našem ateljeu i pripada feng shui fontanama za enterijer. Žubor vode koji stvara adekvatan je većim prostorijama, dnevnim boravcima ili većim kancelarijama i holovima. Njen izgled obogaćuje masivno postolje od kovanog gvožđa i opciono se u veliku posudu može ugraditi i LED osvetljenje u beloj boji ili RGB sa podešavajućim spektrom svih boja.




Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta