Dileme kod naručivanja i kupovine fontana za dvorište

     Proleće se približava i Vaši planovi za uređenje dvorišta ili poslovnog prostora se polako približavaju realizaciji.  Planirate ugradnju i kupovinu fontane i naravno, na Internetu tražite ideje i rešenja, ili imate dizajnera ili arhitektu koji brinu o tome, sve jedno, postoje dileme koje trebate rešiti. Hoćete li fontanu koja se izrađuje u Vašem dvorištu, uz građevinske radove koji traju danima, prekida ih nestabilno prolećno vreme i na kraju moguće i nepredviđene troškove?

    Koncept rada i organizacije ateljea Bistrica je takav da se vrši potpuna optimizacija i jednostavno planiranje svih troškova kod izrade i ugradnje fontane. Mi izrađujamo modele fontana koje se kod Vas dovoze i postavljaju za rad uz jednostavnu pripremu i minimum građevinskih radova. Za sve modele fontana koje se izrađuju u ateljeu Bistrica potrebna je samo ravna površina (postolje) i energetski kabal za pumpu fontane i opciono LED osvetljenje.

Fontana Salamanka

    Ukoliko je priprema urađena kvalitetno, to znači da je postolje izrađeno potpuno ravno, postavljanje fontane za rad traje do 60 minuta! Karakteristika ovakvih modela fontana je da je servisiranje potpuno jednostavno, to se odnosi na zamenu pumpe fontane i LED osvetljenja. Održavanje fontane i priprema za zimski period je takođe jednostavnije od jezera i potoka sa vodoskocima i slično. 
    Veliki izbor izrađenih fontana možete videti u našem velikom katalogu na adresi www.fontana.in.rs ili po Vašoj želji uvek možemo izraditi i potpuno novo idejno rešenje u skladu sa Vašim prostorom. Način izrade novog modela fontane naručiocu daje posebnu sigurnost u delu da će izrađena fontana biti zaista u obliku kakva je i naručena. Na kraju izrade u toku testiranja rada fontane izrađuju se fotografije i film funkcionisanja fontane gde naručioc stiče uvid u finalnu izradu i izgled fontane. Sa ovakvim načinom organizacije izrade fontane uvek postoji vreme i način da se na fontani izvrše eventualne korekcije po želji naručioca što optimizuje ukupne radove i troškove na izradi fontane.
       Pored kataloga koji u sebi sadrži potpuno sve bitne podatke o fontani koju naručujete Vi se uvek možete obratiti za eventualna dodatna objašnjenja i konsultacije koje ćete dobiti u najkraćem mogućem vremenu, a to je uvek u toku dana. 
        Uz ovaj tekst dodaćemo i prilog koji Vam svakako može biti od pomoći u odabiru fontane za dvorište, a to je Uputstvo za održavanje fontana za dvorište. Ukoliko imate pitanje ili sugestiju na ovu temu molimo Vas da se javite.



Коментари

  1. Анониман9. март 2021. 09:50

    Divan tekst koji će verovatno pomoći da najzad odaberemo fontanu za terasu i dvorište, posebno što vidimo da se može napraviti model koji se može premeštati. Posebno nam se sviđa ovaj deo gde nema puno radova kada se fontana montira kod nas jer smo zaista zauzeti poslom i ne možemo biti prisutni dok se radovi rade.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta