Feng Shui fontana - ravnoteža u prostoru za hladne dane

 Jedna mala fontana u vašem prostoru može uneti bitne elemente za ravnotežu koja je potrebna za život i rad. Žubor vode fontane deluje smirujuće na sve koji borave u prostoru, ipak, morate voditi računa o jačini žubora vode. Ukoliko je prostor male zapremine možda će jak žubor ometati Vaš rad i borava u njemu. Ne prija svakom jak žubor vode, posebno osobama koje su pod jakim stresom, verovali ili ne! Vlaženje i jonizacija vazduha su najbitnije funkcije fontane u prostoru jer deluju blagotvorno na naš organizam. Vlaženje i jonizacija vazduha su posebno bitni danas kada smo suočeni sa pandemijom.

Unikatne stone minijaturne fontane - atelje Bistrica

Atelje za izradu unikatnih fontana Bistrica je mesto gde nastaje veliki broj modela različitih veličina od prirodnih materijala. 
Jedinstvena internet prodavnica fontana na adresi www.fontanebistrica.rs je mesto gde možete odabrati vaš model fontane koji je adekvatan ambijenu u kojem živite i radite.
Odabranu fontanu mi pakujemo na način da ona kod Vas stigne potpuno sigurno i dostava se vrši u roku od 24 sata.
Naše fontane se mogu naručiti iz svih zemalja regiona i sveta. Mi obezbeđujemo dostavu na najkvalitetniji i najekonomičniji način.


Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta