Fontana i bašta za vaš prostor u zimskim danima

Oktobar je, počinje sezona kiša... tako počinje jedna lepa pesma. Počinju hladni dani i mi ćemo sve više boraviti u zatvorenom prostoru. Kako prilagoditi prostor da nam u njemu bude prijatno i lepo kao kada šetamo našim omiljenim stazama u prirodi?
Naravno, postoji način. Konstruisao sam model fontane koja u svojoj kompoziciji ima sve elemente prirode koji će u vaš stambeni ili poslovni prostor da unesu potrebnu ravnotežu i osveženje. Pored žubora vode koja pada preko keramičkih posuda fontanu krase prirodne sukulentne biljke koje je veoma jednostavno održavati.


Fontana Giardino je model kojim ćete vašem prostoru obezbediti dodatno vlaženje i jonizaciju vazduha. jačina žubora vode je takva da veoma pozitivno utiče na smanjenje stresa koji nas svakodnevno muči i utiče na naše zdravlje.
Fontanu Giardino kao i sve ostale modele možete naručiti pozivom na broj 065 549 6388 ili pismom na e-mail adresu office@fontana.in.rs
Od nedavno na adresi www.dvorista.rs radi naša velika internet prodavnica fontana u kojoj se nalazi veliki broj unikatnih fontana za dvorišta, stambeni i poslovni prostor.
Na Vama je da odaberete koji model fontane odgovara vašem prostoru, na nama je da fontanu dopremimo na Vašu adresu potpuno bezbedno o čemu mi posebno brinemo.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Izbor najlepših fontana izrađenih u 2016 godini

Fontane za dvorište i održavanje za lep izgled i dug vek

Izrada fontana za dvorište po meri Vašeg budžeta